user_mobilelogo

Hele 10 gutteturnere fra Elverum turn deltok på Norges Cup 1 i Bergen i helga. Didrik Rotbakken Gundersen tok en flott sølvmedalje. 

Det var altså en sjelden stor delegasjon som dro til Bergen på Norgescup denne gangen. De minste gutta, rekrutter på 10-11 år og klasse 1 turnere (12 år), var på sin første konkurranse utenfor kretsen. De yngste gutta sin trener, Lars Jørgen Fjeld, som selv er tidligere Elverumsturner og norgesmester, ønsket å ha med gutta slik at de fikk møte andre gutteturnere og bli inspirert til videre trening.
Gutta gjorde sine øvelser på en god måte i konkurransen, og kom hjem med nye inntrykk og en fin opplevelse. 

 

Landslagsutøvere

Elverum turn har med Lars Jørgen Fjeld vært i norgestoppen tidligere. Nå har klubben tre gutter på landslaget; Vetle Talsnes på seniorlandslaget og Niklas Syverhuset og Didrik Gundersen på Juniorlandslaget.

Niklas didrik og alex

 

Niklas er på veg tilbake etter skade og gjennomførte en flott konkurranse. Didrik hadde en super helg i Bergen og tok en flott sølvmedalje.

Didrik p pallen

Det legges ned mye trening og Didrik og Niklas er å se i Terningen Arena nærmest hele uka. Turn for gutter er en krevende idrett der både styrke og teknikk må sitte. De minste gutta har noe å strekke seg etter, og ser nok opp til de som er noen år eldre, når de er på trening og i konkurranser. 

Rekruttene

Rekruttene, Christian, William, Linus, Johannes og Nikolai er klare for sin konkurranse. De kjørte tre apparater lørdag og tre søndag. 

Martin og Ed

Edvard og Martin kjørte tre øvsler på grunn av skade.